Betal med Klarna eller Vipps
Fri frakt i Norge.
Checkout
Total: 0,-
Shopping Cart / 0 products

Your cart is empty

Not sure where to start?
See our new products
Checkout
Total 0,-
Betal med Klarna eller Vipps | Fri frakt i Norge.

Bruksanvisning

Nedenfor finner du veiledning til hvordan du kan bruke Birnabag til bæremeis, bæresele, sykkelvogn etc., samt noen tips og råd om bruk. 

 

BIRNABAG UTENPÅ BÆREMEIS

Birnabag festes til bæremeisen med fire sett remmer og har flere justeringsmuligheter slik at den blir en integrert del av bæremeisen og vokser med barnet. 

Størrelsen justeres med snorene under, foran og på sidene, og snorene som blir til overs puttes deretter i de små lommene under og på sidene av Birnabagen. Merk at lommen under har åpning i begge ender, både for justering i bunnen av posen, og for tetting i front.

Hetten og omkretsen øverst på Birnabagen kan også justeres fra samme punktet bak på posen.

Glidelåsen kan åpnes både ovenfra og nedenfra. Her kommer du til lommene på selve bæremeisen, og gjør det enkelt å komme til og slå ut støtten på bæremeisen, for de meisene som har det. 

Packbagen, eller oppbevaringsposen som Birnabagen kommer i, kan brukes som en liten ryggsekk, eller som en ekstra oppbevaringspose. Den kan da festes inne i Birnabagen, under setet på bæremeisen. 

Last ned monteringsinstruksjon som en PDF-fil.

Birnabag passer utenpå alle bæremeiser vi har funnet, bl.a.

  • Osprey bæremeis
  • Deuter bæremeis
  • Littlelife bæremeis
  • Phil&Teds bæremeis
  • Sherpani Rumba bæremeis
  • Bergans bæremeis
  • Norrøna bæremeis
  • Helsport bæremeis
  • Vaude bæremeis
  • Lillsport bæremeis

 

Bergans bæremeis:  Se monteringsvideo på Youtube   

LittleLife bæremeis:  Se monteringsvideo på Youtube

Deuter bæremeis: Se monteringsvideo på Youtube

Osprey bæremeis: Se monteringsvideo på Youtube

Bergans Bæremeis: Se monteringsvideo på youtube 

Denne siste videoen viser montering av Birnabag Arctic på en Bergans bæremeis. Denne sorte utgaven var vår første modell, men prinsippene for montering er de samme på vår nåværende modell Birnabag Nordic.

 

BIRNABAG UTENPÅ BÆRESELE

Birnabag Nordic passer også utenpå bæreseler. Snurp Birnabag sammen slik at den blir til en mindre pose, som passer omkring barnet i selen. Overskuddsremmene puttes inn i de små lommene under og på siden av Birnabagen. Merk at det er to sett remmer som skal inn i lommen på undersiden, derfor har denne lommen åpning fra to sider. De nederse knappene kan også kneppes igjen. Selve Birnabagen festes til bæreselen med de to remmene øverst inne i posen. Fest eventuelt remmene lengre ned rundt den som bærer barnet, eller bare rundt barnet. Her har vi sett at folk gjør det på mange forskjellige måter, det er bare å prøve seg frem til det som passer en best.

Birnabag Arctic, som fremdeles selges på bruktmarkedet, blir nok for stor og tung til å bruke utenpå bæresele.  

Se også Instagram #birnabag for reels som viser tips om montering. 

 

 

BIRNABAG BRUKT SEPARAT SOM VARMEPOSE

Skal du bruke Birnabag separat som varmepose, lukkes den med klapper i front. Vi anbefaler sterkt at du fjerner de avtagbare remmene inne i Birnabagen når den ikke er festet på meis. Putt disse remmene i de små lommene på Birnabagen slik at de ikke forsvinner. Juster størrelsen med snorene under, foran og på siden, og putt  dem i de små lommene under og på siden av bagen. Merk at lommen under har åpning i begge ender, både for justering i bunnen av posen, og for tetting i front. Når barnet er lite kan nedre del av posen brettes inn. 

På vår første modell, Birnabag Arctic som fremdeles selges på bruktmarkedet, er det borrelåsremmer inne i posen som ikke kan fjernes. Birnabag Arctic er derfor til bæremeiser, og skal ikke  brukes separat som varmepose. Den er dessuten mye tyngre og tykkere, og egner seg derfor heller ikke til bæresele. Vi nevner Birnabag Arctic fordi den fremdeles selges brukt 10 år etter at vi solgte den. 

 

BIRNABAG I PULK, VOGN OG SYKKELVOGN

Se tipsene over om Birnabag som varmepose. Fest barnet ved å la festeremmene til pulken, vognen eller sykkelvognen gå på utsiden av Birnabagen. Alternativt la festeremmene gå gjennom glidellåsen på Birnabagen. Glidelåsen kan åpnes både ovenfra og nedenfra. Dette gjøre det mulig å få inn festeremmer på to steder. Vi ser at foreldre gjør det på forskjellig vis. 

 

 

INNHOLD OG VASKEANVISNING:

Vi anbefaler skånsom vask for å bevare det vindtette og vann-avvisende stoffet.

Innhold:
Ytterstoff: 100% polyester med PU coating. Vannsøyle 2000 mm. 
Fôr: 100% polyester
Innerstoff: 100% polyester.

Vaskeanvisning: Det anbefales skånsom vask på 40 grader celsius, ikke sentrifugering eller bleking. Heng posen opp til tørking, ikke bruk tørketrommel.

Vekt: Ca. 1100 gram.

 

 

 

 

Product has been added to shopping cart